ZWACK MINŐSÉGET, DE MÉRTÉKKEL!
Kérdése van? +3614565247
A Ca di Rajo LEMOSS régi tradíciókhoz nyúlik vissza, a prosecco előtti időkbe. Elnevezése trevisoi helyi dialaktusban íródott, le moss = buborékos, gyöngyöző. 100% glera szőlőfajátból készül, sem cukrot, sem élesztőt nem adnak hozzá (metodo ancestral), a végső erjedés finomseprőn történik a palackban. Lényegében korunk divatos Pet-Nat kategóriája, erjedés közben palackozott, szűretlen pezsgőbor. Fogyasztását 6-8 fokon ajánljuk, nagy kortyokban a teraszon, vagy otthon.
Illata
Kenyérhéj, élesztő, akácvirág, jó intenzitású, különleges alma, citrom és grapefruit jegyekkel.
Színe
Élesztőgombák jelenléte miatt enyhén zavaros, szalmasárga színű, zöldes tükröződésekkel.
Íze
Friss, jó szerkezetű. Ízben kellemes és harmonikus