A Dobogó Pincészet egy 1995 óta működő családi pincészet, szőlőit 5 hektáron a tokaji borvidék szívének tartott vulkanikus talajú Mád első osztályú dűlőin termesztik. A pincészet két tulajdonosa Zwack Izabella és a borász Domokos Attila közös célja, hogy Magyarország és a világ számára megmutassák Tokaj friss, vibráló, izgalmas arcát, nem csak az aszúk, de a száraz borok tekintetében is, úgy hogy közben hűek maradnak a térség több száz éves múltra visszatekintő kiváló hagyományaihoz.
A Dobogó Pincészet küldetésének tekinti, hogy visszahelyezze Tokajt a világ bortérképére, és nemzetközi szinten is bevezesse a Furmintot, mint őshonos, egyedülálló szőlő és borfajtát. Dobogó az első és egyetlen olyan magyar pincészet, amely Pinot Noir szőlőfajtával kísérletezik Tokajban. A pincészet fennállása óta számos magyar és nemzetközi elismerést, díjat, regionális trófeát is szerzett rangos borversenyeken: Decanter Word Wine Awards Trófeák, Pannon Bormustra Csúcsbor elismerések, Év bora a Népszabadság top 100 kiadványa szerint.