Gordons
A Gordon's London Dry gin üzemét 1769-ben hozta létre Alexander Gordon, aki olyan zamatos gint akart készíteni, ami büszkén viselheti családnevét. Gordon hitte, hogy a siker titka a tiszta lepárlású szeszfőzet és a növényi összetevők gazdagsága. A Gordon's a mai napig ugyanezen alapelv mentén készül, háromszoros lepárlással, hogy garantálja a gin tisztaságát. Növényi összetevőinek pontos keveréke szigorúan őrzött titok a kézzel szedett, vadon termő borókabogyók, koriander, angyalgyökér és édesgyökér kombinációjával együtt. A részletekre fordított kellő figyelem különleges ízt eredményez, emiatt tökéletes long drinkek és koktélok alapanyagaként. Hogy átélhesse ezt a nagyszerű ízélményt, keverje el a Gordon'st tonikkal és kínálja zöldcitrommal! Ez a klasszikus long drink bármikor kiváló, de különösen, ha a barátaival fogyasztja.