
2019-ben, a Lánchíd 170 éves születésnapja alkalmából indult útnak ismét a régen népszerű ital azzal a küldetéssel is, hogy a brandy-fogyasztás kultúráját erősítsük a magyar fogyasztók körében.
Akárcsak az igazi Lánchíd, az ital is a magyar történelem egy fejezete, egy jelkép, útjaik összefonódnak, hiszen a Lánchíd Brandy 1949-ben, a Lánchíd építésének 100. évfordulóján került először palackba. 70 év elteltével megújulva, prémium minőségben és megjelenéssel tiszteleg ezen évforduló előtt.

A brandyt magyar tölgy- és gesztenyefa hordókban érleljük. A hordós érlelés tanninnal és vanília aromával gazdagítja az italt, a gesztenyehordóban összesimulnak, lekerekednek az ízek.

Fogyasztását szobahőmérsékleten önmagában ajánljuk vagy készíthetünk belőle jéghideg long drinkeket. Ilyenek például a Budapest Sour vagy a Tea Time koktélok.
Nemzetközi sikerek:
2020: San Francisco World Spirits Competition – Aranyérem2019: International Wine & Spirit Competition - Ezüstérem