Mérföldkő a magyar brandy történelemben a Lánchíd. A hagyomány és innováció jegyében újjáélesztett ital egy igazi különlegesség, amelynek alapját a 7 éves francia prémium borpárlat adja. Hasonló prémium minőségű brandy magyar gyártótól nincs a piacon, ez is emeli a Lánchíd jelentőségét.
2019-ben, a Lánchíd 170 éves születésnapja alkalmából indult útnak ismét a régen népszerű ital azzal a küldetéssel is, hogy a brandy-fogyasztás kultúráját erősítsük a magyar fogyasztók körében.
Akárcsak az igazi Lánchíd, az ital is a magyar történelem egy fejezete, egy jelkép, útjaik összefonódnak, hiszen a Lánchíd Brandy 1949-ben, a Lánchíd építésének 100. évfordulóján került először palackba. 70 év elteltével megújulva, prémium minőségben és megjelenéssel tiszteleg ezen évforduló előtt.
2019-ben, a Lánchíd 170 éves születésnapja alkalmából indult útnak ismét a régen népszerű ital azzal a küldetéssel is, hogy a brandy-fogyasztás kultúráját erősítsük a magyar fogyasztók körében.
Akárcsak az igazi Lánchíd, az ital is a magyar történelem egy fejezete, egy jelkép, útjaik összefonódnak, hiszen a Lánchíd Brandy 1949-ben, a Lánchíd építésének 100. évfordulóján került először palackba. 70 év elteltével megújulva, prémium minőségben és megjelenéssel tiszteleg ezen évforduló előtt.
A Lánchíd De Luxe Brandy alapját a kiváló 7 éves francia prémium borpárlat adja. Franciaországban évszázadok óta készítenek borpárlatot, a szakértelem és minőség megkérdőjelezhetetlen. A kifejezetten brandy készítéséhez ideális, magas savtartalmú szőlőből először bor készül, majd borpárlat. Ezt a kiváló borpárlatot, egy majd 100 éves múltra visszatekintő Bordeaux-i dinasztiától vásároljuk.
A brandyt magyar tölgy- és gesztenyefa hordókban érleljük. A hordós érlelés tanninnal és vanília aromával gazdagítja az italt, a gesztenyehordóban összesimulnak, lekerekednek az ízek.
A brandyt magyar tölgy- és gesztenyefa hordókban érleljük. A hordós érlelés tanninnal és vanília aromával gazdagítja az italt, a gesztenyehordóban összesimulnak, lekerekednek az ízek.
Gesztenyeméz és teavirág illatával könnyed eleganciát sugall, csokoládés ízvilágát a háttérben vanília gazdagítja.
Fogyasztását szobahőmérsékleten önmagában ajánljuk vagy készíthetünk belőle jéghideg long drinkeket. Ilyenek például a Budapest Sour vagy a Tea Time koktélok.
2019: International Wine & Spirit Competition - Ezüstérem
Fogyasztását szobahőmérsékleten önmagában ajánljuk vagy készíthetünk belőle jéghideg long drinkeket. Ilyenek például a Budapest Sour vagy a Tea Time koktélok.
Nemzetközi sikerek:
2020: San Francisco World Spirits Competition – Aranyérem2019: International Wine & Spirit Competition - Ezüstérem